TANOLY

TANOLY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 982 beoordelingen
16 jan 2020 om 21:37 Butter chicken zoet was top. Chicken bites waren top! Broodje kipkerrie viel wat tegen. Het brood was erg nat en de kip had weinig smaak. Bezorging was wel uitstekend op tijd.
15 jan 2020 om 21:38 Snel bezorgd, heerlijk eten, grote porties. Heel blij mee!
14 jan 2020 om 22:52 Eten is voor herhaling vatbaar. Helaas het drinken vergeten..
14 jan 2020 om 16:05 Ondanks bijna 2, 5 uur van tevoren bestellen alsnog het eten een kwartier te laat. Verder was 1 menu nauwelijks een menu te noemen en zat er geen salade bij zoals aangegeven. Het enige waar ik tevreden over was, was lam curry.
13 jan 2020 om 7:04 Top eten heerlijk
12 jan 2020 om 18:09 The best food
12 jan 2020 om 7:09 eten was niet erg warm en de Naan was droog, net of hij zijn tweede ronde aan was gegaan.
11 jan 2020 om 9:16 Volgens verwachting
10 jan 2020 om 11:41 Er zat geen bestek bij terwijl ik er wel om vroeg. Lijkt me toch normaal bij een maaltijd. Er zaten uien in de groente terwijl ik zei dat ik geen uien wil. Toch zaten er uien in. Slecht afgehandeld dus. Het eten is trouwens te vet. Te veel olijfolie.
10 jan 2020 om 8:30 It is not the best indian food I've had, but considering the price, it is 5 stars.
9 jan 2020 om 19:53 Eten was erg lekker, alleen mijn drankje waren ze vergeten, wel voor betaald dus dat is jammer :( Belden wel netjes dat het iets later bezorgd werd!
6 jan 2020 om 22:35 Heerlijke kip Tandoori, alleen iets teveel citroen gebruikt. Uitstekende basmati rijst, papadum en nan brood Er zaten zelfs nog wat bijgerechten bij, totaal was het genoeg om er 2 dagen van te eten. Bezorgtijd was zoals aangegeven, dus ruim voldoende.